• Напојување APW9_14,5V-21V EMC

  Напојување APW9_14,5V-21V EMC

  за antminer T17/S17/S17 pro DC напон 14,5V-21V номинална струја (220V влез) 170A номинална моќност (влез 220V) 3600W Бран и шум <1% Регулатива на изворот <1% Регулатива за оптоварување <1% Поставување, време на пораст <2S Заштита за исклучување Време на патување >10mS OUT2 DC напон 12,3V Номинална струја (220V влез) 12A Бран и шум <1% Точност на напон 12,2V-12,4V Регулатива на изворот <1% Регулатива за оптоварување <1% Се...
 • Напојување APW8_10-11V

  Напојување APW8_10-11V

  за S11,s15-T15,DR5/DR3
 • Напојување APW12_12V-15V EMC

  Напојување APW12_12V-15V EMC

  За antminer t19/s19/s19jpro/s19pro APW12 OUT1 DC напон 12V-15V номинална струја (220 V влез) 233A Бран и шум <1% Регулатива на линија <1% Регулатива за оптоварување <1% Време на поставување <2s Краток спој >10 OUTte DC напон 12,3V Номинална струја (220 V влез) 15A Бран и шум <1% Точност на напон 12,2V—12,4V Линиска регулација <1% Регулатива за оптоварување <1% Време на поставување <2S заштита од краток спој >Опсег на влезен напон 10MS 2. .
 • Bitmain Antminer T19 84T 3150W Bitcoin рудар

  Bitmain Antminer T19 84T 3150W Bitcoin рудар

  Спецификации Производител Bitmain Модел Antminer T19 (84Th) Исто така познат како Model 240-Ca издавање јуни 2020 година Големина 195 x 290 x 400 mm Тежина 14200 g Ниво на бучава 75 db Вентилатор(и) 4 Моќност 31120 W Температура 31120W 31120W 31120W Температура 31120W, Влажност 10 – 90 %
 • Bitmain Antminer S9K 13,5TH 1310W Bitcoin рудар

  Bitmain Antminer S9K 13,5TH 1310W Bitcoin рудар

  Спецификации Производител Bitmain Model Antminer S9K (13.5th) Објавување август 2019 година Големина 135 x 158 x 350mm Тежина 4200g чипови 3 Име на чип BM1387 CHIP Големина 16NM CHIP CHIP 189 Ниво на бучава 76DB вентилатор (S) 2 POWER 1310W WIRES 10 * 6PINS напон 11.60 ~ 13,00V интерфејс Етернет Температура нула – 40 °C Влажност 5 – 95 %
 • Bitmain Antminer S9 14T 1372W Bitcoin рудар

  Bitmain Antminer S9 14T 1372W Bitcoin рудар

  Спецификации Производител Bitmain Модел Antminer S9 (14. V интерфејс Етернет Температура 0 – 40 °C Влажност 5 – 95 %
 • Bitmain Antminer S9 13T 1300W Bitcoin рудар

  Bitmain Antminer S9 13T 1300W Bitcoin рудар

  Спецификации Производител Bitmain Модел Antminer S9 (13-ти) Издание јули 2017 година Големина 135 x 158 x 350 mm Тежина 4200 g Чип-плочи 3 Име на чип BM1387 Големина на чип 16nm Ниво на шум 16nm Ниво на шум 85db 2W10V1010. Температура 0 – 40 °C Влажност 5 – 95 %
 • Bitmain Antminer S9j 14.5T 1350W Bitcoin рудар

  Bitmain Antminer S9j 14.5T 1350W Bitcoin рудар

  Спецификации Производител Bitmain Модел Antminer S9j (14.5Th) Издание август 2018 година Големина 135 x 158 x 350 mm Тежина 4200 g Ниво на бучава 76db Ладење 2 Моќност 1350W Напон 12V Интерфејс 5 Ethernet – Humi
 • Bitmain Antminer L7 9500M 3425W Litecoin рудар

  Bitmain Antminer L7 9500M 3425W Litecoin рудар

  Спецификации Производител Bitmain Модел Antminer L7 (9,05 Gh) Исто така познат како Antminer L7 9050Mh Издание февруари 2022 година Големина 195 x 290 x 370 mm Тежина 15000 g Ниво на бучава 75db Ниво на бучава 75db 25 нето Температура %5C
 • Bitmain Antminer D7 1234G 2962W Dash Coin Miner

  Bitmain Antminer D7 1234G 2962W Dash Coin Miner

  Спецификации Производител Bitmain Модел Antminer D7 (1234Gh) Исто така познат како Antminer D7 Издание октомври 2021 година Големина 400 x 195 x 290mm Тежина 14200g Ниво на бучава 75db Вентилатор(и) 4 Моќност %29612WТемпература –V5mid5mi
 • Bitmain Antminer E9 3GH 2556W ETH рудар

  Bitmain Antminer E9 3GH 2556W ETH рудар

  Спецификации Производител Bitmain Модел Antminer E9 (3Gh) Издавање Наскоро Големина 195 x 290 x 400mm Тежина 14200g Ниво на бучава 75db Вентилатор(и) 4 Моќност 2556W Напон 12V интерфејс Етернет Температура –5 %5mi
 • S19 напонски регулациски кабел L=150MM
123Следно >>> Страница 1/3