//cdnus.globalso.com/asicminerstore/1-650.jpg
//cdnus.globalso.com/asicminerstore/650-4.jpg
//cdnus.globalso.com/asicminerstore/3.18.jpg

Добредојдовте воASICMINERSORE на SKYCORP

ИЗВРШЕНОСТ НА РАБОТА

Добредојдовте во Skycorp.Основана во април 2011 година, Skycorp е водечка сила во индустријата за крипто-рудари и ние сме рангирана број 1 трговец на големо со рудари во Кина.Ние се посветивме на обезбедување висококвалитетни, профитабилни и доверливи рудари за нашите клиенти.Во текот на изминатата деценија, испорачавме преку 200.000 единици до глобалните центри за податоци преку нашата широка соработка со повеќе производители на рудари, Bitmain, MicroBT, Innosilicon, Canaan, Goldshell итн. како професионални услуги за поправка, реновирање и хостирање.

научи повеќе

нашите карактеристики

Нашиот производ

Ги нудиме најновите ASIC рудари од Bitmain, MicroBT, Goldshell, Canaan, Innosilicon итн. Проверете ги нашите бестселери подолу.Ние исто така обезбедуваме поправка и реновирање за вашите рудари и услуги за хостирање на сервери.Контактирајте со нашите агенти за повеќе детали.

 • Антминер

 • Голдшел

 • MicroBT

 • Авалон

 • Bitmain Antminer T17+ 64T 3200W Биткоин рудар

  Bitmain Antminer T17+ 64T 3200W Биткоин рудар

 • Bitmain Antminer S19 XP 140T 3010W Bitcoin рудар

  Bitmain Antminer S19 XP 140T 3010W Bitcoin рудар

 • Bitmain Antminer S19j Pro 96T 2832W Bitcoin рудар

  Bitmain Antminer S19j Pro 96T 2832W Bitcoin рудар

 • Bitmain Antminer S19j Pro 104T 3068W Bitcoin рудар

  Bitmain Antminer S19j Pro 104T 3068W Bitcoin рудар

 • Goldshell KD6 29.2T 2630W KDA рудар

  Goldshell KD6 29.2T 2630W KDA рудар

 • Goldshell Mini-DOGE Pro 205MH 220W LTC Miner

  Goldshell Mini-DOGE Pro 205MH 220W LTC Miner

 • Goldshell KD-BOX Pro 2.6T 230W KDA рудар

  Goldshell KD-BOX Pro 2.6T 230W KDA рудар

 • Goldshell LT5 2,05GH 2080W Litecoin рудар

  Goldshell LT5 2,05GH 2080W Litecoin рудар

 • Whatsminer M32S 66T 3432W Bitcoin рудар

  Whatsminer M32S 66T 3432W Bitcoin рудар

 • Whatsminer M31S+ 76/78/80/82/84T 3192-3528W Bitcoin Miner

  Whatsminer M31S+ 76/78/80/82/84T 3192-3528W Bitcoin Miner

 • Whatsminer M30S+ 100/102T 3400-3468W Bitcoin Miner

  Whatsminer M30S+ 100/102T 3400-3468W Bitcoin Miner

 • Whatsminer M30S+ 92/94/96/98T 3128-3332W Bitcoin Miner

  Whatsminer M30S+ 92/94/96/98T 3128-3332W Bitcoin Miner

 • Canaan Avalon A1166 Pro 68T 2856W Bitcoin рудар

  Canaan Avalon A1166 Pro 68T 2856W Bitcoin рудар

 • Canaan Avalon A1246 83/85/87T 3154-3306W Bitcoin Miner

  Canaan Avalon A1246 83/85/87T 3154-3306W Bitcoin Miner

 • Канаан Авалон A1166 68T 3196W Bitcoin рудар

  Канаан Авалон A1166 68T 3196W Bitcoin рудар

 • Канаан Авалон A1146 58T 3248W Bitcoin рудар

  Канаан Авалон A1146 58T 3248W Bitcoin рудар

Skycorp News

Најдете ги најновите вести и наслови во индустриските и производствените простори;гледајте видеа и читајте за актуелните настани од Skycorp.