//cdnus.globalso.com/asicminerstore/1-650.jpg
//cdnus.globalso.com/asicminerstore/650-4.jpg
//cdnus.globalso.com/asicminerstore/3.18.jpg

Mire se erdhet neASICMINERSTORE E SKYCORP

EKSELENCE NË PUNË

Mirë se vini në Skycorp.Themeluar në prill 2011, Skycorp ka qenë një forcë udhëheqëse në industrinë e minierave të kriptove dhe ne renditemi si shitësi me shumicë i minatorëve nr.1 në Kinë.Ne jemi përkushtuar për të ofruar minatorë me cilësi të lartë, fitimprurëse dhe të besueshme për klientët tanë.Gjatë dekadës së kaluar, ne kemi furnizuar mbi 200,000 njësi në qendrat globale të të dhënave përmes bashkëpunimit tonë të gjerë me prodhues të shumtë minatorësh, Bitmain, MicroBT, Innosilicon, Canaan, Goldshell, etj. Ne ofrojmë gjithashtu shërbime të shpërndarjes me një hap, derë më derë si shërbime profesionale riparimi, rinovimi dhe pritjeje.

Mëso më shumë

veçoritë tona

Produkti ynë

Ne ofrojmë minatorët më të fundit ASIC nga Bitmain, MicroBT, Goldshell, Canaan, Innosilicon, etj. Shikoni më poshtë shitësit tanë më të mirë.Ne gjithashtu ofrojmë riparime dhe rinovime për minatorët tuaj dhe shërbime të pritjes së serverëve.Kontaktoni agjentët tanë për më shumë detaje.

 • Antminer

 • Goldshell

 • MicroBT

 • Avalon

 • Bitmain Antminer T17+ 64T 3200W Bitcoin Miner

  Bitmain Antminer T17+ 64T 3200W Bitcoin Miner

 • Bitmain Antminer S19 XP 140T 3010W Bitcoin Miner

  Bitmain Antminer S19 XP 140T 3010W Bitcoin Miner

 • Bitmain Antminer S19j Pro 96T 2832W Bitcoin Miner

  Bitmain Antminer S19j Pro 96T 2832W Bitcoin Miner

 • Bitmain Antminer S19j Pro 104T 3068W Bitcoin Miner

  Bitmain Antminer S19j Pro 104T 3068W Bitcoin Miner

 • Goldshell KD6 29.2T 2630W KDA Miner

  Goldshell KD6 29.2T 2630W KDA Miner

 • Goldshell Mini-DOGE Pro 205MH 220W LTC Miner

  Goldshell Mini-DOGE Pro 205MH 220W LTC Miner

 • Goldshell KD-BOX Pro 2.6T 230W KDA Miner

  Goldshell KD-BOX Pro 2.6T 230W KDA Miner

 • Goldshell LT5 2.05GH 2080W Litecoin Miner

  Goldshell LT5 2.05GH 2080W Litecoin Miner

 • Whatsminer M32S 66T 3432W Bitcoin Miner

  Whatsminer M32S 66T 3432W Bitcoin Miner

 • Whatsminer M31S+ 76/78/80/82/84T 3192-3528W Bitcoin Miner

  Whatsminer M31S+ 76/78/80/82/84T 3192-3528W Bitcoin Miner

 • Whatsminer M30S+ 100/102T 3400-3468W Bitcoin Miner

  Whatsminer M30S+ 100/102T 3400-3468W Bitcoin Miner

 • Whatsminer M30S+ 92/94/96/98T 3128-3332W Bitcoin Miner

  Whatsminer M30S+ 92/94/96/98T 3128-3332W Bitcoin Miner

 • Canaan Avalon A1166 Pro 68T 2856W Bitcoin Miner

  Canaan Avalon A1166 Pro 68T 2856W Bitcoin Miner

 • Canaan Avalon A1246 83/85/87T 3154-3306W Bitcoin Miner

  Canaan Avalon A1246 83/85/87T 3154-3306W Bitcoin Miner

 • Canaan Avalon A1166 68T 3196W Bitcoin Miner

  Canaan Avalon A1166 68T 3196W Bitcoin Miner

 • Canaan Avalon A1146 58T 3248W Bitcoin Miner

  Canaan Avalon A1146 58T 3248W Bitcoin Miner

Lajmet e Skycorp

Gjeni lajmet dhe titujt më të fundit në hapësirat industriale dhe prodhuese;shikoni video dhe lexoni për ngjarjet aktuale nga Skycorp.