• Asic GPU Miner Box 210 Moduli i kontejnerit celular Antbox Për minatorin e Bitcoin

  Asic GPU Miner Box 210 Moduli i kontejnerit celular Antbox Për minatorin e Bitcoin

  Përshkrimi i produktit Modeli i kutisë së minierës: Module box-210 pozicioni i makinës (kontejner kontejner 20 këmbë jashtë shtetit) Gjatësia, gjerësia dhe lartësia: 5360mm*2000mm*2400mm/ pesha e përgjithshme 27.872 metra kub: 2T.Tensioni i hyrjes:380V-480V, Dalja e modulit:220V-240V, Mbështetja totale e fuqisë:825kw/h Mbështetje me një prizë:3696w Temperatura e përshtatshme e përdorimit -20 deri në 50 gradë Celsius, Mbështetja e pajisjeve: Izolimi i rrjetit, ekuilibri trefazor, mbrojtja e rrymës, Mbrojtja e qarkut të shkurtër, humbja e mbrojtjes së tensionit, humbja e fazës ...
 • Kuti 20 ft për minierë bitcoin Mobile Miner Farm ANTBOX bitbox Kuti e minierave bitcoin Bitmain me efikasitet të lartë

  Kuti 20 ft për minierë bitcoin Mobile Miner Farm ANTBOX bitbox Kuti e minierave bitcoin Bitmain me efikasitet të lartë

  BitBox është një fermë e sapo zhvilluar e minierave celulare, që mund të strehojë çdo lloj minatorësh bitcoin;Menjëherë pas lidhjes me transformatorin, mund të filloni menjëherë të minoni bitcoin!Kutia e vetme e minierës me kontejnerë 20 ft peshon më pak se 2 ton dhe është shumë e lehtë për t'u transportuar.Krahasuar me ndërtimin e fermave të minierave në terren në të kaluarën, kostot e para-ndërtimit dhe mirëmbajtjes janë ulur shumë!Perde uji: Ana e majtë e enës është perde uji, kur ajri i pastër p...
 • Minerator i lëvizshëm 40HQ Miner BitBox për makinën e minierave Bitcoin ASIC Antminer BTC

  Minerator i lëvizshëm 40HQ Miner BitBox për makinën e minierave Bitcoin ASIC Antminer BTC

  BitBox është një fermë e sapo zhvilluar e minierave celulare, që mund të strehojë çdo lloj minatorësh bitcoin;Menjëherë pas lidhjes me transformatorin, mund të filloni menjëherë të minoni bitcoin!Kutia e vetme e minierës me kontejnerë 20 ft peshon më pak se 2 ton dhe është shumë e lehtë për t'u transportuar.Krahasuar me ndërtimin e fermave të minierave në terren në të kaluarën, kostot e para-ndërtimit dhe mirëmbajtjes janë ulur shumë!Perde uji: Ana e majtë e enës është perde uji, kur ajri i pastër p...